Julmys på Framtidens Hus

Datum:

Tid:

Plats: Framtidshus Rinkeby, Rinkebystråket 95

Varmt välkommen in i värmen på vårt Framtidens Hus i Rinkeby!

Välkommen till en kväll där vi dricker glögg, spelar sällskapsspel, tittar film tillsammans och umgås! Vi bjuder på pizza och kvällen avslutas med en tävling där snyggast pepparkakshus vinner biobiljetter!

Om Framtidens Hus

Framtidens Hus har öppet för dig 16–19 år som bor i Akalla, Husby, Kista och Rinkeby hela höstlovet. Vi finns i Husby centrum och på Rinkebystråket. Framtidens Hus har fokus på studier, arbete och fritid.

Under jullovet kan du delta på våra aktiviteter eller komma och boka ett kreativt rum. Det finns musikstudio, tech lounge, ateljé, studierum, projektrum, dansstudio och poddstudio. Alla aktiviteter är kostnadsfria.

Vi uppdaterar dagligen vår Instagram, så följ oss där eller kom in och säg hej!