Filmvisning på Framtidens hus, Husby

Datum:

Tid:

Plats: Framtidens Hus Husby, Edvard Griegsgången 9

Myskväll! Kom och titta på den klassiska filmen Freedom writers.

Drop in!

Vi tittar på filmen tillsammans och snackar om den efteråt. Vi bjuder på popcorn.

Jullov på Framtidens Hus! 

Framtidens Hus är en ungdomsverksamhet för unga 16–19 år och vi finns i Husby och Rinkeby. Vi har kreativa lokaler så som musikstudio, poddstudio, dansstudio, konstateljé och techlounge. Hos oss kan du förutom att skapa konst, dansa, spela in en låt eller lära dig koda också få hjälp med plugg, att skriva ett CV eller söka jobb. Vi har körkortsplugg och du kan lära dig fota eller trycka t-shirts. Framtidens Hus har öppet alla dagar i veckan, hela jullovet och finns för att du ska förverkliga dina drömmar. Läs mer om oss på Instagram där vi heter @framtidenshus