Sjung med Bokstavskören För barn 0 år till årskurs 3

Datum:

Tid:

Plats: Parkleken Forsängen, Nordmarksvägen 31

Tänk att allt vi säger och sjunger är uppbyggt av bokstäver.

Med kroppen som redskap och rösten som instrument skapar vi tillsammans en härlig kör. Vi använder bokstäver för att skapa klanger och rytmer. Föreställningen är interaktiv och alla får vara med och sjunga så mycket de vill! 

Vi utgår från nyskrivna bokstavslåtar där barnen får vara medskapande och adderar välkända låtar som barnen redan kan.

Ayla Kabaca är känd från Barnkanalen där hon varit programledare på Bolibompa i många år. Hon leder även allsång för barn på Skansen. Nu flyttar vi sången till er! Med sig har hon sin strålande kompanjon Emeli Jeremias, cellist, skådespelare och sångare från bl.a Stadsteatern. Det följer även med en kompmusiker - en hel liten orkester.

Tillsammans leder de denna konsert med mycket sång- och rörelseglädje!

Du behöver inte anmäla dig i förväg. 

Bokstavskören på instagram

 

 

Kategorier: