Lekfull dansworkshop med Röra Dans!

Datum:

Tid:

Plats: Skarpnäcks kulturhus (B-salen), Skarpnäcks Allé 25

Lekfull dansworkshop för barn 7–12 år, men det är inte så noga.

Workshopen är gratis och du behöver inte göra en anmälan.

Vi leker med rytmen, dansar långdans, house och såklart lite vogueing! 

Det spelar ingen roll om ditt barn är nybörjare eller erfaren, alla nivåer är välkomna! Dansarna Ege och Alexandra ser till att alla har roligt och får skapa utifrån sin egen nivå. Fokus ligger på inlevelse, eget och gemensamt skapande.

Tillsammans med dansare kommer barnen få möjlighet att utveckla sin dans, självkänsla och kroppskännedom med stor lekfullhet, glädje och gemenskap. Samtidigt som styrka, balans, kondition och smidighet tränas.

Alla som vill får gärna ta med sin favoritlåt till denna dansworkshop!

Skarpnäcksommar

Denna aktivitet är en del av Skarpnäcksommar!

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning och lokala föreningar erbjuder gratis aktiviteter under sommarlovet för barn och ungdomar. Skarpnäcksommar avslutas med en festival den 25 augusti på Skarpnäcks sportfält där föreningar och verksamheter samlas och bjuder in barn och unga att prova på olika aktiviteter.